Výhru Vám zašleme na Váš e-mail.

Zadejte Váš e-mail:




Siva Kočárek pro panenku Star

RS_20226

Nové zboží

Představujeme úchvatný kočárek pro panenku Star – dokonalého společníka pro každou mladou maminku a její milovanou panenku.

Více informací

1 052 Kčvč. DPH

869 Kčbez DPH

Dostupnost: více než 2 ks
Skladem

- +

Výrobce: Siva GmbH

Možnost odložené platby
Možnost odložené platby
visa
 
Více informací

Představujeme úchvatný kočárek pro panenku Star – dokonalého společníka pro každou mladou maminku a její milovanou panenku. Prožijte společně nespočet dobrodružství a vytvořte si vzpomínky, které vydrží celý život. Kočárek pro panenku Star je navržen s láskou a pečlivostí, aby poskytoval nejen pohodlí pro vaše panenky, ale také podporoval kreativní hru a rozvíjel motorické dovednosti vašeho dítěte.
Kočárek je vybaven odnímatelnou, útulnou a měkkou přenosnou postýlkou, která zajistí, že i ty nejmenší panenky budou mít pohodlné místo pro odpočinek. Sklopná stříška chrání před sluncem i větrem, zatímco praktická síťka na zavazadla poskytuje dostatek prostoru pro všechny nezbytnosti vaší malé maminky. Měkké rukojeti zase zaručují pohodlné držení kočárku během procházek.
Víme, že pro mladé rodiče je klíčová flexibilita, a proto je kočárek pro panenku Star navržen tak, aby se dal snadno složit do kompaktního rozměru, což usnadňuje jeho skladování a přenášení. Ať už jdete na výlet, návštěvu k babičce nebo jen do sousedního parku, váš kočárek pro panenku Star může jít s vámi.
Je navržen s ohledem na detail a bezpečnost, vhodný pro panenky do velikosti cca 40 cm, což z něj činí dokonalou volbu pro děti od 3 let.


Proč si vybrat kočárek pro panenku Star?
Podporuje kreativitu a představivost:
Umožňuje dětem vést panenky na procházky, připravovat je na spánek a prožívat různé domácí situace, což rozvíjí jejich představivost a kreativní myšlení.
Přináší radost z péče: Děti se učí zodpovědnosti a empatii, když pečují o své panenky, což posiluje jejich sociální a emoční dovednosti.
Flexibilní a přenosný: Kočárek lze snadno složit, což usnadňuje jeho skladování a přenášení kamkoliv – vaše dítě nemusí nikdy opustit svou panenku doma.
Vysoká kvalita a bezpečnost: S pečlivě vybranými materiály a důrazem na detail jsme zajistili, že kočárek je nejen krásný, ale i odolný a bezpečný pro vaše nejmenší.
Rozvoj motorických dovedností: Ovládání kočárku, manipulace s přenosnou postýlkou a panenkami podporují jemnou motoriku a koordinaci pohybů.

Nenechte si ujít příležitost obohatit dětskou hru o tento jedinečný kočárek, který spojuje zábavu s učením a rozvojem. Kočárek pro panenku Star – kde každá procházka se mění v dobrodružství.


Technické údaje:
Šířka: 36,5 cm
Výška kočárku: 56 cm
Celková výška: 58 cm
Hmotnost: 3 kg


Obsah balení:
Kočárek pro panenky Star


Vhodné pro děti od 3 let.

Napsat recenzi

Siva Kočárek pro panenku Star

Představujeme úchvatný kočárek pro panenku Star – dokonalého společníka pro každou mladou maminku a její milovanou panenku.

Napsat recenzi

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

QR kód