Výhru Vám zašleme na Váš e-mail.

Zadejte Váš e-mail:




Siva Zvonek na kolo Paw Patrol

RS_10791

Nové zboží

Představujeme zvonek na kolo Paw Patrol.

Více informací

194 Kčvč. DPH

160 Kčbez DPH

Dostupnost: více než 2 ks
Skladem

- +

Výrobce: Siva GmbH

Možnost odložené platby
Možnost odložené platby
visa
 
Více informací

Připravte se na jedinečné dobrodružství společně s vaším oblíbeným superhrdinou! Zvonek na kolo Paw Patrol je nejen praktickým doplňkem, ale stává se také neodmyslitelnou součástí každého kola, odrážedla či koloběžky mladého dobrodruha. Vybaven oficiální licencí, tento zvonek kombinuje vysoce kvalitní design a funkčnost, přinášející nejen bezpečnost, ale i styl na každou cestu.


Design zvonku, inspirovaný ikonickým Paw Patrol, zaujme na první pohled. Jeho vizuální stránka výjimečně podtrhuje osobnost každého malého cyklisty a zdůrazňuje jeho lásku k dobrodružstvím. Nejenže se stane okamžitým hit mezi kamarády, ale díky jasnému a hlasitému zvonění zajistí i výrazně vyšší bezpečnost na cestách. Snadná montáž vám umožní zvonek rychle připevnit na řídítka o průměru do 2,5 cm, takže můžete být na cestě během několika minut.


Zvonek na kolo Paw Patrol představuje ideální kombinaci funkčnosti, bezpečnosti a zábavy a je dokonalým dárkem pro každého mladého fanouška tohoto oblíbeného superhrdiny. Ať už vaše dítě zdolává městské ulice nebo se vydává na průzkum místních parků, tento zvonek se stane nezbytným společníkem na každé cestě.


Přesvědčivé benefity produktu:
Zvýšená bezpečnost:
Jasné a hlasité zvonění upoutá pozornost v rušném prostředí, zvyšuje bezpečnost vašeho malého dobrodruha.
Ikonický design: Oficiálně licencovaný Paw Patrol design nejen zaujme na první pohled, ale zároveň vyjadřuje osobnost a vášně mladého cyklisty.
Univerzální použití: Snadno se montuje na řídítka kola, balančního kola nebo koloběžky, dělajíc z něj flexibilní doplněk pro každého malého fanouška.
Jednoduchá montáž: Bezproblémová instalace díky jednoduchému mechanismu umožňuje rychlé připevnění a zajišťuje, že váš malý superhrdina může být na cestě v žádném čase.
Dokonalý dárek: S tímto zvonkem uděláte radost každému malému fanouškovi Spider-Mana, dopřáváte mu nejen skvělý doplněk na kolo, ale i kus důležité bezpečnostní výbavy.


Obsah balení:
Zvonek na kolo Paw Patrol


Technické údaje:
Rozměry: 5,5 cm


Vhodné pro děti od 3 let.

Napsat recenzi

Siva Zvonek na kolo Paw Patrol

Představujeme zvonek na kolo Paw Patrol.

Napsat recenzi

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

QR kód

Prohlédnuté produkty