Výhru Vám zašleme na Váš e-mail.

Zadejte Váš e-mail:




Carson RC jachta Ocean Queen RTR

RS_500108044

Nové zboží

Luxusní motorová jachta Ocean Queen od firmy CARSON s proporcionálním ovládáním. Kompletní RTR balení.

Více informací

6 253 Kčvč. DPH

5 168 Kčbez DPH

Dostupnost: více než 2 ks
Skladem

- +

Možnost odložené platby
Možnost odložené platby
visa
 
Více informací

Představte si perfektní odpoledne strávené na vodní hladině, kde vaše dominanta je CARSON Ocean Queen – vrchol inženýrského umu a designu, který překračuje běžné očekávání od RC lodí. S touto vysoce výkonnou motorovou jachtou, která kombinuje eleganci s nekompromisní silou, se stanete pánem všech moří a jezer, které si vyberete pro vaše námořní dobrodružství. Připravte se na nezapomenutelnou plavbu s Ocean Queen, kde rychlost, síla a elegance jdou ruku v ruce.


Proč CARSON Ocean Queen? S Ocean Queen 2,4 GHz 100% RTR získáváte nejen RC loď, ale společníka pro dobrodružství, který vás nenechá na holičkách. Díky důmyslnému designu a výkonným motorem je tato jachta synonymem pro rychlost a spolehlivost. Ať už jste na jezeře, řece nebo klidném moři, Ocean Queen se stává vaším nejlepším přítelem na vodě.


Neuvěřitelná rychlost a výkon: Dvojitý motor typu 550 dodává Ocean Queen rychlost až 30 km/h, což z ní činí jednu z nejrychlejších RC lodí na trhu. Prožijte vzrušení z rychlosti při každém dobrodružství.


Připravená k okamžité akci: S kompletním balíčkem, včetně akumulátoru NiMH 8,4V/2000mAh a nabíječky, je Ocean Queen připravena k okamžitému použití. Stačí nabít a vyrazit na vodu bez zbytečného čekání.


Dlouhá doba jízdy: Díky výkonné baterii s kapacitou 2000 mAh můžete na vodě strávit až 20 minut bez nutnosti dobíjení. Dostatek času na průzkum, závody a hraní.


Spolehlivý dálkový ovladač: Díky pokročilému 2,4 GHz dálkovému ovládání máte plnou kontrolu nad vaší jachtou bez obav z interference. Vaše loď poslouchá na slovo a je snadno ovladatelná.


Bezproblémová údržba a upgrade: S dodávanými dvěma náhradními vrtulemi a snadnou přístupností k ostatním komponentům je údržba a upgrade vaší Ocean Queen jednoduchý, což zajišťuje dlouholetou zábavu na vodě.


Seznamte se s Ocean Queen – vaším novým společníkem pro nekonečné mořské dobrodružství, kde rychlost, výkon a eleganci jdou ruku v ruce. Nechte se unést vlnami a zažijte vodní dobrodružství jako nikdy předtím!


Technické údaje:
Délka 700 mm
Šířka 200 mm
Výška 260 mm
Váhy 1450 g
Doba jízdy: 20 min
Povolená rychlost 30 km/h
Dosah ovladače 100 m
Doba nabíjení 6h


Obsah balení:
RC jachta Ocean Queen
Ovladač 2,4 Ghz
Aku 8,4V / 2000 mAh
USB nabíječka
6x AA baterie do ovladače
Návod

Vhodné pro děti od 14 let.

Napsat recenzi

Carson RC jachta Ocean Queen RTR

Luxusní motorová jachta Ocean Queen od firmy CARSON s proporcionálním ovládáním. Kompletní RTR balení.

Napsat recenzi

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

QR kód