Výhru Vám zašleme na Váš e-mail.

Zadejte Váš e-mail:




Siva RC loď Borussia Dortmund BVB - Mini Racing Yacht RTR set

RS_30009

Nové zboží

BVB  mini závodní jachta v barvách fotbalového klubu Borussia Dortmund na dálkové ovládání do vany či bazénu.

Více informací

376 Kčvč. DPH

311 Kčbez DPH

Dostupnost: více než 2 ks
Skladem

- +

Výrobce: Siva GmbH

Možnost odložené platby
Možnost odložené platby
visa
 
Více informací

V PROVEDENÍ SLAVNÉHO KLUBU BORUSSIA DORTMUND * RTR SADA NA JEZERO ČI DO BAZÉNU * VODOTĚSNÉ PROVEDENÍ * KRÁSNÝ DÁREK PRO FANOUŠKY FOTBALU


Borussia byla založena 19. prosince roku 1909 mladými oceláři a horníky a prvním klubovým předsedou se stal Heinrich Unger. Výraz „Borussia“ pak vycházel ze značky oblíbeného piva. Ve 30. letech se klub usadil mezi nejlepšími německými celky, následovala ovšem druhá světová válka a po té musel německý fotbal začínat znovu. Roku 1949 se Borussia stala finalistou německého šampionátu, ale Mannheimu podlehla 2:3 v prodloužení.


Borussia za svou více než stoletou historii dosáhla řady úspěchů. Je pětinásobným mistrem německé Bundesligy a navíc třikrát triumfovala v německém mistrovství Bundeslize předcházejícím. Borussia tak patří mezi tři nejúspěšnější německé celky. Čtyřikrát ovládla DFB-Pokal (německý domácí pohár) a pětkrát DFL-Supercup (domácí Superpohár). I na mezinárodní scéně má řadu úspěchů. V sezóně 1996/97 vítězila v Lize mistrů UEFA a následně získala Interkontinentální pohár. V ročníku 1965/66 zase vyhrála v Poháru vítězů pohárů.


Domácím stadionem Borussie je proslulý Signal Iduna Park (známý spíše jako Westfalenstadion), který v posledních letech prošel řadou rekonstrukcí a nyní má kapacitu 80 720 diváků, ale k sezení slouží jen 65 718 míst. V sezóně 2011/12 překonal svou návštěvností vlastní evropský rekord v absolutní návštěvnosti, který nyní činí více než 1,37 milionu diváků, kteří přišli na domácí zápasy Borussie. V sezóně 2013/14 to bylo dokonce 1,855 milionu diváků. Proslulý deník The Times zvolil ve svém šetření Westfalenstadion stadionem s nejlepší atmosférou v Evropě.


V minulosti zanechali v klubu výraznou stopu čeští fotbalisté. V sezóně 1995/96 zde získal německý titul Patrik Berger a v sezóně 2001/02 ho napodobili reprezentanti Jan Koller a Tomáš Rosický, kteří společně patřili mezi hlavní tahouny tehdejšího týmu. Mimo mužský fotbalový oddíl má sportovní klub i jiné oddíly, mj. oddíl lehké atletiky, házené, boxu a stolního tenisu. Klubové barvy jsou žlutá a černá.


Popis modelu:
BVB  mini závodní jachta je idelální pro malé závodníky.
Dálkové ovládání 2,4 GHz vvodotěsné
2 hnací motory
Bezpečnostní pojistka - pohon funguje pouze ve vodě
Moderní design
Jízda dopředu - dozadu - vlevo - vpravo
Nabíjecí stanice v dálkovém ovládání


Technické parametry:
Rozměry: 150 x 45 x 46 mm
Baterie: Li-Fe 2.4V 50mAh
Hmotnost:20g
Doba jízdy: 5-8 minut
Doba nabíjení:15 minut


Obsah balení:
Mini závodní jachta
Dálkové ovládání 2,4 GHz včetně nabíjecí stanice
Baterie Li-Fe 2.4V 50mAh

Doporučené příslušenství (není součástí dodávky): dálkové ovládání: 4x AA baterie 1,5V


VIDEO: https://youtu.be/kTzVe1BUC2U?si=vD7XUJNLP4x4AozN

Napsat recenzi

Siva RC loď Borussia Dortmund BVB - Mini Racing Yacht RTR set

BVB  mini závodní jachta v barvách fotbalového klubu Borussia Dortmund na dálkové ovládání do vany či bazénu.

Napsat recenzi

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

QR kód