Výhru Vám zašleme na Váš e-mail.

Zadejte Váš e-mail:




Siva skateboard Spidey

RS_10794

Nové zboží

Skateboard Spidey 17".

Více informací

738 Kčvč. DPH

610 Kčbez DPH

Dostupnost: více než 2 ks
Skladem

- +

Výrobce: Siva GmbH

Možnost odložené platby
Možnost odložené platby
visa
 
Více informací

Přeměňte ulice ve svůj osobní zábavní park s oficiálně licencovaným Skateboardem Spidey! Tento skateboard není jen obyčejným prknem - je to váš nový společník pro nezapomenutelné dobrodružství ve stylu vašeho oblíbeného superhrdiny, Spider-Mana. S rychlostí Spideyho a duchem Marvelu se stanete hvězdou každého skateparku!
Oboustranně potištěný skateboard Spidey nabízí jedinečný design, který oslní nejen fanoušky Spider-Mana. Vizualizace skvělých motivů Spider-Mana na obou stranách prkna zaručuje, že váš styl bude nepřehlédnutelný a originální. Skvělé zpracování a pevná konstrukce umožňují zatížení až 30 kg, což činí tento skateboard ideální volbou pro mladé nadšence, kteří jsou připraveni na své první kaskadérské kousky.
Nejenže je tento skateboard skvělým doplňkem pro každého fanouška Spider-Mana, ale také perfektním dárkem pro každou příležitost. Ať už hledáte něco speciálního pro narozeniny, Vánoce či jen jako překvapení, Skateboard Spidey je volba, která zaručeně vykouzlí úsměv na tváři.


Proč si vybrat Skateboard Spidey
Marvelous design:
Oboustranně potištěné motivy dávají tomuto skateboardu dynamický a atraktivní vzhled, který osloví každého fanouška Spider-Mana.
Vysoce kvalitní a bezpečný: Skateboard je vyroben s důrazem na detail a bezpečnost, s maximální možnou zatížitelností až 30 kg – ideální pro mladé začínající skateboardisty.
Licencovaný produkt Marvel: Máte jistotu, že kupujete kvalitní a autentický produkt, který je oficiálně schválený společností Marvel.
Perfektní dárek: Skvělý dárek pro každého malého i velkého fanouška Spider-Mana, který zaručeně přinese hodiny zábavy na čerstvém vzduchu.
Zvýšení motorických schopností: Skateboarding je skvělým způsobem, jak rozvíjet motoriku, rovnováhu a koordinaci u dětí.


Nenechte si ujít šanci vlastnit tento úžasný skateboard, který přináší kousek Marvelova světa přímo do vašeho domova. Skateboard Spidey - pro malé hrdiny, kteří chtějí ovládnout svět na čtyřech kolečkách!


Rozměry: ~ 54 x 36 x 63 cm


Obsah balení:
Spider-Man Skateboard SPIDEY


Vhodné pro děti od 3 let.

Napsat recenzi

Siva skateboard Spidey

Skateboard Spidey 17".

Napsat recenzi

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

QR kód