Výhru Vám zašleme na Váš e-mail.

Zadejte Váš e-mail:




Siva Čepice Spider-Man

RS_10761

Nové zboží

Spider-Man kšiltovka - oficiálně licencovaná, UNI velikost.

Více informací

221 Kčvč. DPH

183 Kčbez DPH

Dostupnost: více než 2 ks
Skladem

- +

Výrobce: Siva GmbH

Možnost odložené platby
Možnost odložené platby
visa
 
Více informací

Představte si, že můžete svému malému superhrdinovi darovat nejen ochranu před sluncem, ale i kousek jeho oblíbeného světa plného dobrodružství. S kšiltovkou Spider-Man se to stává skutečností. Tento oficiálně licencovaný kousek není jen obyčejnou čepicí. Je to brána do světa, kde síla, odvaha a hrdinství vedou ke každodenním vítězstvím.


Proč zvolit právě Čepicu Spider-Man?
Přizpůsobivost pro každou dobrodružnou hlavu:
Díky zapínání na suchý zip lze velikost čepice jemně upravit, takže dokonale padne každému malému fanouškovi Spider-Mana. Už žádné sklouzávání nebo tlačení - jen pohodlí navržené pro každodenní nošení.
Dive into the World of Spider-Man: Každý detail této kšiltovky je promyšlen tak, aby přenesl vaše děti přímo do světa jejich oblíbeného superhrdiny. S motivem Spider-Mana se stanou součástí jeho vzrušujících dobrodružství.
Ochrana za každého dobrodružství: Ať už jsou na výletě, v parku, nebo jen hrají venku, tato čepice nabízí ochranu před slunečními paprsky, zatímco udržuje malé hrdiny v pohodě a ve stylu.
Oficiálně licencovaný produkt: Přinášíme vám kus autentičnosti. Tato Spider-Man kšiltovka je oficiálně licencovaná, takže můžete být jisti, že se jedná o produkt vysoké kvality, který je věrný originálnímu designu a hodnotám Spider-Mana.


Univerzální velikost, která roste s vaším dítětem: Nemusíte se obávat, že vaše dítě z čepice vyroste dříve, než stihne prožít svá nejlepší dobrodružství. Díky pružnému upravení velikosti bude tato kšiltovka společníkem vašeho hrdiny po mnoho let.


Obsah balení:
Kšiltovka Spider-Man


Technické údaje:
Rozměry: jedna velikost

Napsat recenzi

Siva Čepice Spider-Man

Spider-Man kšiltovka - oficiálně licencovaná, UNI velikost.

Napsat recenzi

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

QR kód

Prohlédnuté produkty