Výhru Vám zašleme na Váš e-mail.

Zadejte Váš e-mail:




Siva Cestovní postýlka pro panenky

RS_230199

Nové zboží

Představte si, že vaše dítě může prožívat dobrodružství kdekoli na světě společně se svou oblíbenou panenkou. S naší cestovní postýlkou pro panenky se tento sen stává skutečností.

Více informací

526 Kčvč. DPH

435 Kčbez DPH

Dostupnost: více než 2 ks
Skladem

- +

Výrobce: Siva GmbH

Možnost odložené platby
Možnost odložené platby
visa
 
Více informací

Představte si, že vaše dítě může prožívat dobrodružství kdekoli na světě společně se svou oblíbenou panenkou. S naší cestovní postýlkou pro panenky se tento sen stává skutečností. Vaše dítě již nebudete muset slyšet, jak si stěžuje, že se musí se svou panenkou rozloučit před dlouhými cestami nebo rodinnými výlety. Díky této přenosné a kompaktní postýlce může vaše dítko sdílet každé dobrodružství se svým nejlepším kamarádem.
Tato postýlka není jen obyčejnou hračkou. Je to vstupenka do světa fantazie, kde se děti mohou učit empatii a pečovatelské dovednosti, předstírajíc, že jsou maminkami nebo tatínky svých panenek. Skládací design a přiložená praktická přenosná taška z ní dělají perfektního společníka na cesty, zatímco robustní trubkový ocelový rám zajišťuje, že se vaše dítě bude moci těšit z kvalitního a bezpečného produktu dlouhá léta.
Neexistuje lepší způsob, jak podpořit kreativní hru a rozvíjet sociální dovednosti vašeho dítěte, než prostřednictvím hry na rodiče. A s naší cestovní postýlkou pro panenky může být každé dobrodružství sdíleno.


5 přesvědčivých benefitů produktu:
Podpora kreativity a fantazie:
Umožněte dětem rozšířit své hranice představivosti, předstírajíce, že jsou na dovolené nebo na cestách se svou panenkou.
Rozvoj sociálních a pečovatelských dovedností: Hra na maminku nebo tatínka s panenkou v cestovní postýlce pomáhá dětem rozvíjet empatii a zodpovědnost.
Snadná přenosnost a skladování: Díky skládacímu designu a přiložené přenosné tašce je tato cestovní postýlka ideálním řešením pro hraní na cestách.
Robustní a bezpečná konstrukce: Ocelový rám zajistí, že vaše investice vydrží a poskytne bezpečné místo pro panenky až do velikosti 50 cm.
Okamžitá radost pro vaše dítě: Tato cestovní postýlka pro panenky je dokonalým dárkem pro každou příležitost, který přinese úsměv na tvář každého malého rodiče.


Obsah balení:
Cestovní postýlka pro panenky


Technické údaje:
Rozměry:  54 x 31 x 31 cm
Barva: fuchsiová


Vhodné pro děti od 3 let.

Napsat recenzi

Siva Cestovní postýlka pro panenky

Představte si, že vaše dítě může prožívat dobrodružství kdekoli na světě společně se svou oblíbenou panenkou. S naší cestovní postýlkou pro panenky se tento sen stává skutečností.

Napsat recenzi

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

QR kód