Výhru Vám zašleme na Váš e-mail.

Zadejte Váš e-mail:




Siva Sada luk a šípy

RS_10470

Nové zboží

Představujeme soubor, který zavede vaše dítě do světa dobrodružství, kde fantazie nemá hranice – Dětskou sadu Luk a šípy!

Více informací

830 Kčvč. DPH

686 Kčbez DPH

Dostupnost: více než 2 ks
Skladem

- +

Výrobce: Siva GmbH

Možnost odložené platby
Možnost odložené platby
visa
 
Více informací

Představujeme soubor, který zavede vaše dítě do světa dobrodružství, kde fantazie nemá hranice – Dětskou sadu Luk a šípy! Tento barevný, bezpečně navržený a odolný soubor je více než jen hračka. Je to vstupní brána do světa, kde se každý stává hrdinou svého příběhu.
V moderní době, kdy jsou děti často pohlceny digitálními obrazovkami, naše dětská sada luků přináší oživení tradiční hry, podporuje fyzickou aktivitu a zároveň rozvíjí sociální a emocionální dovednosti. Vytvořena s důrazem na bezpečnost a trvanlivost, tento set je ideální pro malé ruce dětí od 36 měsíců a je stejně vhodný pro hru venku na čerstvém vzduchu, tak i v pohodlí domova.
Tento magický set nejen, že rozsvítí oči vašeho dítěte, ale také nabízí nepřeberné množství zábavy a příležitostí pro učení. S kulatými tvary a barevným designem, který je přitažlivý pro dětské oko, je tento luk s šípy dokonalým doplňkem ke každému dobrodružství. Ať už si hraje vaše dítě samo, s přáteli nebo rodinou, každý okamžik je příležitostí k učení, sdílení a růstu.


V sadě je pevný luk se čtyřmi šipkami s bezpečnými přísavkami, takže dobrodružství nikdy nemusí skončit, ať už jste doma, v parku, nebo na návštěvě u přátel.


Pět hlavních důvodů, proč si vybrat naši sadu luků:
Podporuje kreativitu a fantazii:
Tento set umožňuje dětem stát se hrdiny svých vlastních příběhů, rozšiřuje hru plnou fantazie.
Rozvíjí sociální a emocionální dovednosti: Společná hra s přáteli nebo rodinou podporuje důležité sociální interakce a pomáhá budovat emocionální inteligenci.
Bezpečný a odolný: S kulatými tvary a pevným plastovým materiálem je tento set navržen s důrazem na bezpečnost a dlouhou životnost.
Flexibilita hry: Ideální pro vnitřní i venkovní použití, tento set umožňuje nekonečné dobrodružství nezávisle na počasí nebo prostředí.
Vše, co potřebujete v jednom balení: S lukem, šípy a přepravním pytlem je tento set připraven na cestu za dobrodružstvím kdykoli a kdekoli.


Nechejte vaše dítě objevit radost z aktivní hry, rozvíjet představivost a učit se novým dovednostem s naší Dětskou sadou luků. Objednejte ještě dnes a sledujte, jak se oči vašeho dítěte rozsvítí vzrušením z nadcházejících dobrodružství!


Obsah balení:
4 šipky včetně přísavek
luk


Technické údaje:
Rozměry: 750x 190x 45mm
Hmotnost: 690 g


Vhodné pro děti od 3 let.

Napsat recenzi

Siva Sada luk a šípy

Představujeme soubor, který zavede vaše dítě do světa dobrodružství, kde fantazie nemá hranice – Dětskou sadu Luk a šípy!

Napsat recenzi

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

QR kód

Prohlédnuté produkty