Výhru Vám zašleme na Váš e-mail.

Zadejte Váš e-mail:




Siva sada na písek Frozen II

RS_20203

Nové zboží

Krásná sada na písek Frozen II - oficiálně licencované.

Více informací

287 Kčvč. DPH

237 Kčbez DPH

Dostupnost: více než 2 ks
Skladem

- +

Výrobce: Siva GmbH

Možnost odložené platby
Možnost odložené platby
visa
 
Více informací

Představujeme Vám magickou sadu na písek Frozen II – dokonalou společnici pro letní dobrodružství Vašich dětí! Přeneste kouzlo a zázrak Ledového království přímo do pískoviště a nechte vaše malé stavitele vytvářet vlastní pohádkové světy.
Tato oficiálně licencovaná sada obsahuje vše, co mladí fanoušci Frozen potřebují k prozkoumání své kreativity a lásky k přírodě. Od vědra s ikonickým motivem Frozen II, které slouží jako základ pro všechny písečné stavby, přes praktickou lopatku a hrábě pro jemné detaily, až po konev na zalévání, která pomůže udržet písek vlhký pro snadnější tvoření. A co by to bylo za dobrodružství bez Olafa? S formou na písek s jeho motivem mohou děti vytvořit svého oblíbeného sněhového muže kdekoli na pískovišti.
Připravte se na letní sezónu plnou fantazie, zábavy a tvořivosti s touhle nezbytnou sadou pro každého malého fanouška Frozen. Vaše děti nejenže prožijí hodiny zábavy a hry, ale zároveň rozvíjejí své motorické dovednosti a kreativitu.


Přesvědčivé benefity produktu:
Kouzelné dobrodružství v písku: Přeneste magii Ledového království přímo do pískoviště a nechte vaše děti prožít nevšední dobrodružství s jejich oblíbenými postavami.
Podporuje kreativitu a motorické dovednosti: Tato sada není jen zábavná, ale také vzdělávací. Pomáhá rozvíjet jemné motorické dovednosti dětí, jejich představivost a tvořivost.
Kompletní sada pro písečné stavby: S touto sadou máte vše potřebné pro dokonalý den na pískovišti. Od vědra až po formu na Olafa, vaše děti budou mít vše, co potřebují k tvoření.
Oficiálně licencovaný produkt
Trvanlivý a bezpečný materiál: Vyrobena z pevných, ale bezpečných materiálů, tato sada zaručuje dlouhé hodiny zábavy bez obav z poškození nebo bezpečnosti vašich dětí.


Nechejte vaše děti objevit kouzlo a radost z hry v písku s touto výjimečnou sadou na písek Frozen II. Jejich léto bude plné fantazie, přátelství a nezapomenutelných dobrodružství!


Obsah balení:
Vědro s motivem Frozen II - včetně odnímatelného víka se sítkem
Hrábě
Lopatka
Konev na zalévání
Forma na písek s motivem Olafa


Technické údaje:
Rozměry: 12 x 18 x 31 cm
Vhodné pro děti od 3 let.

Napsat recenzi

Siva sada na písek Frozen II

Krásná sada na písek Frozen II - oficiálně licencované.

Napsat recenzi

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

QR kód

Prohlédnuté produkty