Výhru Vám zašleme na Váš e-mail.

Zadejte Váš e-mail:




DF models RC auto Z-06 XL Buggy 1:12 RTR

RS_3128

Nové zboží

DF Z-06 XL Buggy 4WD 1:12, 2.4 GHz, dual-rate funkce, RTR, nastavitelná rychlost až 60 km/h, tuningové součástky, integrovaný držák na mobilní telefon.

Více informací

4 198 Kčvč. DPH

3 469 Kčbez DPH

Dostupnost: více než 2 ks
Skladem

- +

Výrobce: DF models

Možnost odložené platby
Možnost odložené platby
visa
 
Více informací

Představujeme RC auto Z-06 XL Buggy – nejnovější přírůstek do naší Advanced Line od DF Models. Tento model v měřítku 1:12 je skutečným obrazením rychlosti, síly a inovativní technologie. Užijte si vzrušení z rychlostí až 60 km/h díky výkonnému 4WD pohonu a robustnímu 60A regulátoru. S předmontovaným LiPo akumulátorem a USB nabíječkou je Z-06 XL připraven na akci hned po vybalení z krabice.


Proč si vybrat RC auto Z-06 XL Buggy?
Z-06 XL Buggy není jen obyčejný RC model. Díky svému vysokému výkonu a odolné konstrukci je ideální pro každého, kdo hledá maximální zábavu a vzrušení. S robustním Wabenchassis a exkluzivním designem je tento buggy vybaven pro extrémní podmínky – ať už na závodní dráze nebo v terénu.
Dokonalá kontrola: Integrovaná dual-rate funkce na dálkovém ovladači vám umožní snadno upravovat maximální rychlost, což je ideální pro začátečníky i zkušené závodníky.
Nejvyšší bezpečnost a komfort: Speciální servo-saver chrání vaše servo před poškozením, zatímco robustní konstrukce zajišťuje dlouhou životnost a minimální údržbu.
Výkonný a rychlý: S LiPo baterií 7,4 V a silným motorem dosahuje Z-06 XL Buggy závratné rychlosti až 60 km/h.
Inovativní funkce: Díky integrovanému držáku pro smartphone na dálkovém ovladači můžete snadno natáčet vaše jízdní akrobacie bez potřeby druhé osoby.
Všestrannost a odolnost: S vysokou odolností proti deformacím, vynikající trakcí a tunovacími komponenty ´out of the box´ je tento model připraven na jakékoli výzvy.


RC auto Z-06 XL Buggy je více než jen hračka; je to zážitek, který transformuje každou jízdu na nezapomenutelné dobrodružství. Staňte se součástí RC komunity a zažijte adrenalinové vzrušení s modelem, který posouvá hranice možného. Objevte svět rychlosti a techniky s RC auto Z-06 XL Buggy – protože každý závodník si zaslouží to nejlepší.


Technické údaje:
Měřítko: 1:12
Pohon: 4WD kartáčovaný
Délka: 347 mm
Šířka: 210 mm
Výška: 125 mm
Rozvor: 227 mm
Rychlost: až 60 km/h
Baterie 4x AAA do ovladače (nejsou součástí balení)


Obsah balení:
RC Z-06 XL Buggy RTR
2,4 GHz dálkové ovládání
LiPo baterie - 7,4 V - 1300 mAh
USB nabíjecí kabel
Návod


Vhodné pro děti od 14 let. Pro náhradní díly navštivte naší sekci náhradních dílů, nebo zašlete poptávku e-mailem.

Napsat recenzi

DF models RC auto Z-06 XL Buggy 1:12 RTR
DF Z-06 XL Buggy 4WD 1:12, 2.4 GHz, dual-rate funkce, RTR, nastavitelná rychlost až 60 km/h, tuningové součástky, integrovaný držák na mobilní telefon.

Napsat recenzi

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

QR kód