Výhru Vám zašleme na Váš e-mail.

Zadejte Váš e-mail:




Siva RC auto Soul Desert Car 1:32 modré

RS_50600

Nové zboží

RC auto Desert Soul Car 1:32, RTR, 2,4 GHz, LED, barva modrá.

Více informací

1 012 Kčvč. DPH

836 Kčbez DPH

Dostupnost: více než 2 ks
Skladem

- +

Výrobce: Siva GmbH

Možnost odložené platby
Možnost odložené platby
visa
 
Více informací

Představujeme Vám RC auto Soul Desert Car – malé, ale o to mocnější vozidlo, které přináší vzrušení a dobrodružství přímo do vašich rukou. S neuvěřitelnou rychlostí až 25 km/h a možností jízdy jak ve vnitřních, tak venkovních prostorách, je Soul Desert Car dokonalým společníkem pro každého nadšence do RC modelů.
Jeho masivní přední nárazník a kvalitní gumové pneumatiky zajišťují, že žádná překážka na cestě nebude příliš velká. Díky dvěma úrovním rychlosti a proporcionálně nastavitelné rychlosti máte kompletní kontrolu nad tím, jak rychle a kam se vaše auto vydá. A s dálkovým ovládáním 2,4 GHz můžete očekávat bezproblémovou reakci bez rušení.
Soul Desert Car je připraven k provozu (RTR), což znamená, že hned po vybalení z krabice můžete začít s jízdou. Díky snadnému ovládání a intuitivním ovládacím prvkům je toto auto ideálním dárkem pro mladé i starší, pro nováčky i zkušené RC závodníky.
Nechte se okouzlit předním světlem, které dodá vašemu závodnímu zážitku další rozměr, a připravte se na nekonečné hodiny zábavy s tímto fantastickým RC autem.


5 přesvědčivých důvodů, proč si vybrat Soul Desert Car:
Neuvěřitelná rychlost a ovladatelnost – Zažijte vzrušení z rychlosti až 25 km/h s plnou kontrolou nad vozidlem díky dvěma úrovním rychlosti a proporcionálně nastavitelné rychlosti.
Všestrannost a odolnost – Masivní přední nárazník a gumové pneumatiky zajišťují, že vaše dobrodružství může pokračovat v jakémkoliv terénu, ať už v interiéru nebo venku.
Bezproblémové ovládání – Díky dálkovému ovládání 2,4 GHz a snadnému ovládání je toto RC auto perfektní pro závodníky všech úrovní dovedností.
Okamžitá zábava – S funkcí připraveno k provozu (RTR) můžete začít používat vaše auto hned po vybalení z krabice, bez zbytečného čekání.
Dlouhodobá zábava – S dobou jízdy 10-15 minut a rychlým dobíjením během 30-45 minut nikdy nebudete muset dlouho čekat na další závod.
Připojte se k tisícům spokojených závodníků a zažijte nekonečné hodiny zábavy s RC autem Soul Desert Car. Vaše dobrodružství začíná teď!


Technické údaje
Rozměry: 12 x 8,5 x 5,5 cm
Měřítko: 1:32
Baterie: Li-Ion 3,7 V 90 mAh
Hmotnost RTR: 70 g
Doba jízdy:  10-15 min.
Doba nabíjení:  30-45 min.


Obsah balení:
Soul Desert Car modré
Dálkové ovládání 2,4 GHz
Nabíjecí kabel USB
Baterie Li-Ion 3,7 V 90 mAh
2x baterie AA pro dálkové ovládání
Návod k použití


Vhodné pro děti od 6 let. Pro náhradní díly navštivte naší sekci náhradních dílů, nebo zašlete poptávku e-mailem.


 

Napsat recenzi

Siva RC auto Soul Desert Car 1:32 modré

RC auto Desert Soul Car 1:32, RTR, 2,4 GHz, LED, barva modrá.

Napsat recenzi

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

QR kód