Výhru Vám zašleme na Váš e-mail.

Zadejte Váš e-mail:




Cyklo přilba s headsetem C1, SENA (matná šedá)

Nové zboží

3 939 Kčvč. DPH

3 255 Kčbez DPH

Dostupnost: více než 2 ks
Skladem

- +

Výrobce: SENA

Možnost odložené platby
Možnost odložené platby
visa
 
Více informací

SENA C1 - Nová dostupná cyklo přilba s headsetem a zadním LED světlem.



Komunikace a otevřená silnice:

Doplňte svou příští jízdu na kole o komunikaci s chytrou přilbou Sena C1. C1 je vybavena komunikačním systémem Bluetooth s reproduktory a mikrofonem. Ať už si chcete během jízdy povídat s jiným jezdcem, nebo jen poslouchat hudbu, přilba C1 posune vaši jízdu na vyšší úroveň.



C1 nabízí tyto funkce:

  • 4 cestný Bluetooth interkom

  • Reproduktory a mikrofon

  • Integrované zadní LED světlo

  • Konektivitu s chytrými telefony

  • Možnost ovládání přes aplikaci SENA Cycling App

  • Smart Intercom Pairing



Komunikace mezi jezdci:

Model C1 má zabudovaný čtyřcestný interkom Bluetooth, který umožňuje plně duplexní komunikaci mezi jezdci. Pracovní vzdálenost interkomu je 0,2 míle (300 m) v otevřeném terénu. Komunikace mezi přilbami umožňuje jezdcům bez námahy hovořit mezi sebou, aniž by museli křičet nebo používat signály rukou. Systém C1 má výdrž až 10 hodin hovoru nebo až 6 hodin se zapnutým zadním světlem.



Smartphone konektivita:

Po spárování smartphonu se zařízením C1 můžete streamovat svou oblíbenou hudbu, poslouchat pokyny GPS turn-by-turn, pokyny z fitness aplikací nebo přijímat telefonní hovory. Zařízení C1 je také kompatibilní s praktickou aplikací Sena Cycling App, která uživatelům umožňuje upravit nastavení helmy, spárovat se pomocí funkce Smart Intercom Pairing nebo získat přístup ke stručnému průvodci zařízením na cestách.



Vestavěné zadní LED světlo:

Model C1 má zabudované zadní světlo, které zlepšuje viditelnost jezdce na silnici. Díky třem nastavením jasu můžete zlepšit viditelnost v různých světelných situacích. Nastavení jasu zahrnují možnosti On, Day flash a Night flash. Nastavení zadního světla modelu C1 lze dálkově upravit v cyklistické aplikaci Sena.



Skořepina:

Sena C1 má bezpečnostní certifikát a je navržena se zajišťovacím systémem spin lock pro bezpečné uchycení přizpůsobené preferencím uživatele. Přilba je vybavena hladkým nylonovým řemínkem na bradu, na který se připevňují reproduktory. Přilba C1 má působivých 19 větracích otvorů pro maximální proudění vzduchu a je vystlána prodyšnou a odnímatelnou podšívkou, celková hmotnost je 390 g (velikost M).



Velikosti a barvy:

Přilba C1 je k dispozici v matně bílé a matně šedé barvě ve velikostech M a L.



Headsety SENA umožňují komunikaci s headsety ostatních značek díky funkci Universal Intercom Pairing.

Napsat recenzi

Cyklo přilba s headsetem C1, SENA (matná šedá)

Napsat recenzi

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

QR kód