Výhru Vám zašleme na Váš e-mail.

Zadejte Váš e-mail:




Elektrický skútr Yadea E8S Barton Motors

Nové zboží

 Moderní elektrický skútr

Yadea E8S je více než obyčejný skútr - je symbolem vyspělé technologie a ekologické mobility.

Více informací

45 990 Kčvč. DPH

38 008 Kčbez DPH

Dostupnost: více než 2 ks
Na objednávku (dodání do 5 dní)

- +

Výrobce: Sunway

Možnost odložené platby
Možnost odložené platby
visa
 
Více informací
Kompletní specifikace

Elektrický skútr pro cesty do města i mimo něj

Yadea E8S představuje přesně to, co si většina lidí představí, když se řekne moderní elektrický skútr. Skvěle se na něm jede jak ve městě, tak i mimo něj. Jeho největší předností je dlouhý dojezd, takže se skvěle hodí pro cestování do práce, ale také jako rychlý dopravní prostředek v zaplněných městech. Jeho přednosti ocení i kurýři a dovozci jídla. Navíc jezdí na elektřinu, takže je velmi šetrný k životnímu prostředí i vaší peněžence.

Nebudete potřebovat nic víc!

Jako každý skútr, i E8S budete muset přihlásit do Registru vozidel. Vzhledem k tomu, že je to registrované vozidlo, je řidič povinen vlastnit průkaz skupiny AM nebo B. Je to ale elektrický skútr, takže registrace je bezplatná. E8S se může pochlubit výkonem 3 000 W, takže s vámi vyjede jakoukoli běžnou silnici, kterou si dokážete představit. Přitom dokáže držet maximální rychlost 45 km/h. A vyrazit na něm můžete i na 100 km dlouhý výlet na jedno nabití. To si na vlastní kůži vyzkoušeli naši testovací jezdci s vahou okolo 95 kg.

Živá jízda a elegantní design

Yadea E8S vám ukáže živou jízdu v ulicích města. Za to může hlavně 72V systém. Stroj se cítí na silnici jako doma. Díky baterii umístěné pod nohami řidiče má velmi nízko těžiště, takže se s ním krásně manévruje. Baterie navíc neubírá úložný prostor v boxu pod sedadlem. Grafénovábaterie o kapacitě 38 Ah vám zajistí pořádný výkon po celou cestu. Během jízdy navíc můžete sledovat i rekuperovanou energii, kterou jste ušetřili svým stylem jízdy.

Pohodlná a bezpečná cesta

O pohodlnou jízdu se starají dvě dvojice hydraulických tlumičů – jedna vpředu, druhá vzadu. Bezpečnost zase hlídají kvalitní hydraulické kotoučové brzdy. Na silnici budete také dobře vidět. Vepředu je totiž silné tříbodové LEDkové světlo, po stranách blinkry a vzadu stylové červené brzdové světlo. Celý skútr je vyrobený s elegantním nádechem, který vás zaujme hned na první pohled. Karoserie je tvořena díly z ABS tvrzeného plastu.

Pohodlná jízda po delší dobu

Yadea E8S nabízí pohodlnou koženkovou sedačku pro 2 osoby. Řidič si nohy odloží na pohodlném 36 cm dlouhém nášlapu. A pro spolujezdce jsou připraveny dva výsuvné nášlapy. Díky tomu skútr neztrácí na aerodynamice a zároveň nabízí praktické řešení, kdybyste potřebovali někoho svézt. Celková maximální nosnost je 150 kg. Je to stroj, na kterém se bez problémů pohodlně svezou i dva lidi.

Úložný prostor a další vychytávky

Pod sedadlem najdete obrovský 32litrový box, kam si můžete uložit doklady, nákup nebo schovat helmu. Box stačí uzavřít a sám se automaticky uzamkne. Pro jeho otevření je potřeba otočit klíčem v zapalování do polohy lock. Uvnitř úložného boxu se nachází také bezpečnostní pojistka, s jejíž pomocí můžete skútr úplně odpojit. Další úložný prostor najdete pod ovládacím panelem. Tam si můžete hodit peněženku, klíče a další drobnosti. Nad levým malým boxem najdete skříňku, kam se zapíná nabíječka. V případě potřeby si můžete nabíjet přes USB port i chytrý telefon. Mezi oběma přihrádkami najdete také otočnou plochu, kde se skrývá šikovný háček z tvrzeného plastu pro uchycení nákupu apod.

To ale není ani zdaleka vše

Ke skútru dostanete taky sadu dvou klíčů s dálkovým ovládáním. Pomocí klíče můžete odemknout box pod sedadlem, zajistit vidlici skútru proti odcizení a samozřejmě nastartovat skútr. Dálkové ovládání vám umožní bez zasunutí klíče nastartovat i vypnout skútr nebo dálkově spustit a vypnout alarm. Na řídítkách najdete veškeré ovládací prvky, které jsou potřeba: přepínače světel, směrovek, klakson nebo přepínač rychlostních stupňů. Skútr má dva režimy jízdy označeny jako 1 a 2 a také režim P jako Parking, který zajistí, že se vám skútr samovolně nerozjede. Samozřejmostí je také boční a hlavní stojan pro pohodlné parkování kdykoli a kdekoli.

Hlavní výhody:

  • Ideální stroj pro cestování po městě
  • Kvalitní grafénová baterie s kapacitou 38 Ah
  • 32litrový úložný box pod sedadlem
  • Klíče s dálkovým ovládáním a alarmem
  • Dojezd až 100 km při váze okolo 95 kg
Parametry:
VýrobceYadea
Velikost kola90/80 - 12
Výkon3000 W
DisplejLCD
TlumeníHydraulické
Max. rychlost45 km/h
Dojez 100km
Nosnost 150kg
Hmotnost 137kg
Rozměry rozložené koloběžky1839x116x645 mm
Rozměry složené koloběžky1315x575x315 mm
Výška sedadla740 mm

Napsat recenzi

Elektrický skútr Yadea E8S Barton Motors

 Moderní elektrický skútr

Yadea E8S je více než obyčejný skútr - je symbolem vyspělé technologie a ekologické mobility.

Napsat recenzi

12 dalších produktů ve stejné kategorii:

QR kód